Conducerea Primăriei Municipiului Hunedoara va lua aceleaşi măsuri ca administraţia deveană pentru a reduce numărul accidentelor grave din localitate.

După ce în urmă cu trei luni o tânără din Hunedoara a fost ucisă într-un accident rutier pe bulevardul 1848 (foto), municipalitatea a luat decizia a de a instala limitatoare în mai multe zone din localitate.

Primarul municipiului Hunedoara, Viorel Arion, este convins că această decizie va stârni nemulţumiri în rândul şoferilor, dar este de părere că această soluţie este cea mai bună pentru a limita numărul tragediilor care au loc pe străzile oraşului.

„În foarte scurt timp vom instala acele limitatoare odată cu refacerea marcajelor rutiere. Rămâne să stabilim exact forma şi dispunerea acestora în apropierea trecerilor de pietoni unde oamenii care traversează sunt expuşi accidentelor rutiere”, a declarat Viorel Arion.

Administraţia din Hunedoara a luat această hotărâre după ce s-a constatat că, la Deva, numărul accidentelor rutiere în care au fost implicaţi peitoni s-a redus considerabil de la instalarea noilor limitatoare de viteză.

3 răspunsuri

  1. Pai in cazul asta vom lasa masinile acasa cand vom avea treaba prin oras. Miscarea e buna pentru sanatate. Ar face bine sa le puna pe Mihai Viteazu toate…. In special in gropile din parcarea de la B-uri….

  2. Sper sa puneti si la Draxlmaier. Acolo vin cu viteza dinspre Deva si uita ca e trecere de pietoni.

  3. sau ar putea sa foloseasca “politia”, care in afara de a sta la panda cu radarul, in rest lipsesc cu desavarsire de pe strazile orasului…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus