Cine credeți că va câștiga alegerile din 5 iunie?

Cine credeți că va câștiga alegerile pentru funcția de primar al orașului Simeria?

 • Iulius Gelu Bedea (PNL) (54%, 188 Votes)
 • Emil Ioan Rîșteiu (PSD) (28%, 99 Votes)
 • Vasile Tomotaș (independent) (18%, 64 Votes)

Total Voters: 351

Loading ... Loading ...

24 răspunsuri

 1. floreamaia@yhoo.com' Florea Maria spune:

  Vreau candidat independent .

 2. Succes domnule Risteiu. Sunteti ceea ce trebuie pentru ca Simeria sa se dezvolte in continuare.

 3. stema_sim@yahoo.com' Alt prof spune:

  Nu exista “independent” !!! Vezi cat de independenti erau candidatii de acum patru ani !

 4. Bedea reprezinta viitorul copiilor noștri.

 5. tiberiu_claudiu@yahoo.com' Claudiu spune:

  Din aceste 3 persoane cred ca Tomotas este cel mai competent.O persoana care sa implicat in multe proiecte pentru societatea civila din Simeria si cred ca daca va fi ales primar va schimba multe lucruri in bine pentru orasul Simeria.

 6. Succes domnule IULIUS GELU BEDEA. Cu siguranta cel mai bun primar pentru Simeria!

 7. andrei.c.radu@gmail.com' Andrei R. spune:

  Exista candidati independenti; fac parte din acea categorie de oameni care s-a saturat de aceasta ”clasa politica” care isi bate joc de noi de peste 20 de ani. Eu nu mai vreau sa votez partide, vreau sa votez oameni – iar Paul Tomotas este un om pe care te poti baza.

 8. amaliaene1@gmail.com' Amalia Ene spune:

  In sanul PNL Simeria se simte o adiere de prospetime odata cu propunerea lui Iulius Bedea pentru primarie. In mod cert acest tanar reuseste sa coaguleze in jurul ideilor sale nu numai colegii din partid, dar si comunitatea simeriana. Succes, Iulius Bedea si multa putere de munca si de convingere!

 9. crina.ilies@yahoo.com' crina ilies spune:

  Simeria are nevoie de un om ca Iulius Bedea, este din Simeria si este pentru Simeria!

 10. Votati Bedea ca sa ne putem aduce copii si nepotii acasa,uitati-va la oras,este gri,fara perspectiva,nu ne putem multumi cu drumuri sparte,cativa trandafiri si putina curatenie,chestiile astea le gasesti si intr-o comuna sau sat,sunt lucruri normale.Am incredere ca Bedea va aduce schimbarea si va putea accesa niste fonduri europene

 11. Bai postacilor si aici sunteti activi?:))))) simeria e in crestere din 2012 ,am vazut performanetle domnului de la dezvoltare 100 de proecte 2 aprobate din care am ramas cu un umbrar mare in centru care nu se poate autosustine niciodata e o gaura neagra in bugetul local si judetean!si orasul a ramas si cu o datorie de 87000 de lei lunara pentro proectu pa fonduei europene…jalnic..acum ne minte ca face strand si patinoar :))) unde domnule ? Ca ati vandut toate terenurile in administratia 2008-2012 cu domnul acesta la carma dezvoltarii…vai si amar..

 12. Iulius Bedea este cel mai bun primar ce poate fi ales. Este tanar, competent si cu o viziune noua si constructiva.

 13. amaliaene1@gmail.com' Amelia Ene spune:

  Din cate cunosc, raportul proiecte scrise – proiecte finanțate este unul foarte bun. In alta ordine de idei, va mai amintiți cum arată centrul orasului inainte? Complet in paragină, cu casa de cultura in ruine care domina orasul. Problema este ca cel aflat acum la primărie nu se pricepe cum sa pună pe roate Centrul, desi toate lucrurile acestea erau stabilite in proiect. Doar nu se da finantare europeană fara asemenea plan pe termen lung!

 14. tiberiu_claudiu@yahoo.com' Claudiu spune:

  Tomotas Primar…ceilati candidati si fostul primar sunt povesti electorale,promisiuni fara acoperire.Sustin si votez calitatea umana,initiativa si seriozitatea…consider ca Tomotas va face treaba.

 15. Pai Risteiu ce sa faca cu o asemenea cladire?Sa faca poze si atat,lasa frate pe altu mai tanar cu perspectiva care stie sa atraga investitori,avem hale de productie dar daca nu primeste Risteiu ceva bani asa vor ramane,ca nimic nu-i gratis,si el ar manca,saracu.Daca ar fi dupa voi nu am mai face nimic si acum cladirea aia era la fel,o pata neagra in centru,o adunatura de boltari.Risteiu in afara de a juca tenis la Carpinis si a se plimba cu Dusterul pe banii nostri nu stie sa faca altceva.Prosti sunt aia care se multumesc cu o masa de la partid ca membru PSD si promisiuni ca vor primii si ei de lucru.Sa nu mai vorbim ca avem si Politie Comunitara care doarme pe banii nostri,se plimba cu masina in folos personal si se dau politisti,noroc ca au plecat din oras batausii si stau si ei linistiti fara frica de a lua bataie.
  Daca voi va identificati cu Felciuc de exemplu,un baietel tinut de mami in brate care o freaca pe bani multi la APAPROD si restu mor de foame ca si membrii PSD,adica aia care se bat cu pumnu in piept ca Risteiu rulz si ca ii salvarea orasului si ca ce mult bine o facut.Daca castiga Risteiu e clar ca orasul isi merita soarta de viitoare comuna.

  • laurentiu.nistor@cdep.ro' Tzantzosh Barna spune:

   A plecat de ceva vreme de la.ApaPROD…acum sunt alte slugi ale lui Nistor care o freacă la fel și care au cel mai lejereanu program din istorie.Nu-i prinde niciodată ora 15 la zkârbici.

   Doar nu-s proști.

 16. crina.ilies@yahoo.com' crina ilies spune:

  Daca nici acum nu intelegem ca trebuie sa se schimbe ceva in Simeria este pacat. Nu s-a realizat NIMIC de Risteiu in cei 4 ani cand avea la guvernare PSD.
  De aceea trebuie un om cu experienta, serios, competent si sa fie din orasul nostru. De ce sa imprumutam primari din alta parte…avem oamneni competenti la noi in oras. Iulius Bedea este cel mai potrivit pentru orasul nostru.

 17. amaliaene1@gmail.com' Amelia Ene spune:

  De ce se vorbeste doar de Centrul de Afaceri si nu di de celelalte propuneri din programele electorale? De exemplu, ideea de a obtine finantare europeană pentru conservarea biodiversitatii parcului dendrologic din Simeria din Programul lui Iulius Vedea. O idee e buna si realizabila.

  • Pentru ca e o vrajeala mare !parcul nu e al simerienilor si nu e administrat de primarie!parcul a fost retrocedat de proprietari si acum e in judecata! Minciuni electorale

 18. crina.ilies@yahoo.com' crina ilies spune:

  Dl Andrei sunteti intr-o mare eroare.Procesul s-a finalizat si parcul dendrologic a fost retrocedat la stat…deci in concluzie si primaria poate sa aiba un cuvant de spus, parcul este al simerienilor…adica si al dvs.

 19. amaliaene1@gmail.com' Amelia Ene spune:

  Alta idee excelenta pe care am vavazut-o (tot in programul lui Iulius Bedea) este cea privind SIMERIA SANSELOR EGALE, îndeosebi privind educația de calitate, abandonul scolar si exttinderea rețelei socio-medicale. Ce spuneti despre asta?

 20. dandaniel82dan@gmail.com' dan creta spune:

  Iulius Bedea este viitorul orasului Simeria si il sustinem cu toata increderea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus