DEJA VU: La Deva, și alegerile din 2024 vor fi cu/despre MIRCIA MUNTEAN

(sursa foto: Facebook – Mircia Muntean)

La ora la care publicăm această știre, o postare pe Facebook de acum 17 ore aparținând președintelui PER Hunedoara, Răzvan Mareș, face furori: 764 like-uri, 287 comentarii, 109 distribuiri – dovada de care nu mai era nevoie că Mircia Muntean va fi, într-un fel sau în altul, în mijlocul campaniei electorale pentru alegerile din 2024 pentru funcția de primar al municipiului Deva.

Colorată, acidă, ironică, postarea lui Răzvan Mareș are de toate: breaking-news, atac la adversar, greșeli gramaticale (aveți la finalul articolului textul integral al postării).

Cum Mircia Muntean nu mai are nevoie de nicio prezentare, cu bune și cu rele, trecem direct la subiect. Așadar,

Dacă va putea candida, îl veți vota pe Mircia Muntean la Primăria Deva?

View Results

Loading ... Loading ...

Postarea lui Răzvan Mareș (sursa: Facebook):

„Mircia Muntean poate candida!

Și este candidatul Partidului Ecologist Român ( PER), pentru Primăria Municipiului Deva în 2024!

Am văzut în aceste zile in mediul online câteva știri FAKE, cu privire la candidatura lui Mircia Muntean, în care se făcea referire la faptul că ” nu ar avea dreptul să candideze ”

Nimic mai fals!

Se cuvine să lămurim câteva aspecte:

1. Vă asigur că Mircia Muntean poate candida și este candidatul validat să candideze în 2024, pentru Primăria municipiului Deva din partea PER. Asta nu trebuie să o dovedim. O va dovedi realitatea!

2. Dacă credeți spuneți ,voi cei care intoxicați cu aceste FAKE-uri, de ce sunteți așa disperați cand auziți de Mircia Muntean?

3. Faptul că devenii isi vreau Primarul inapoi și Mircia Muntean este în toate sondajele în fruntea preferințelor devenilor și inca la un scor mai mult decat dublu față de următorul contracandidat, dă mari fiori actualilor conducători vremelnici ai Primăriei.

4.Prin aceste fente ale voastre nu faceți altceva decât să încercați să mascați debandada din administrația voastră.

Sa mascați faptul că ați pierdut finanțarea pentru bazinul de înot, sala polivalentă, eșecul cu Registrul Auto Român care se va muta la Hunedoara și promisiunile mincinoase că veți da loturi de case în Zavoi.

Toate astea de “competenți” ce sunteți!

5.Da, știu că vă este frică de Mircia Muntean! Altfel nu v-ar preocupa acest subiect.

Și nu mai spune domnule administrator că nu tu ești candidatul!

Și un copil de câțiva ani poate vedea că partidul vostru nu va desemna niciodată un “cal mort”. O persoană care a pierdut peste 20% din procente, este pe un trend descrescător și ca urmare, nu va fi niciodată desemnat.

Știu că știi domnule administrator, că Mircia Muntean și Partidul Ecologist Român va câștiga alegerile la Deva și va scoate la concurs postul de administrator public. Cu siguranță tu nu vei lua concursul.

Apropo, ce se mai aude cu dosarele tale, tânăr milițian pensionat?”

3 răspunsuri

  1. Nu îl votez

  2. Nu știu încă

  3. Îl votez cu siguranță!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus