Ofițerii Serviciului Român de Informații (SRI) îi așteaptă pe cei care își doresc o carieră în cadrul serviciului la trei întâlniri, două la Timișoara și una la Arad.

Miercuri, 28 februarie, între orele 9 și 11, în amfiteatrul A01, la parterul UVT; miercuri, 28 februarie, de la 13 la 15, la Universitatea Politehnică Timișoara, la Centrul de Conferințe, Sala K1 și joi, 29 februarie, între orele 10 și 12, în Sala Roșie, Complex M, Centrul de Conferințe.

Această ocazie oferă studenților și tinerilor interesați informațiile despre cum pot începe o carieră în cadrul acestei instituții de prestigiu.

Pe site-ul oficial, SRI se prezintă ca fiind o instituție modernă, care nu doar identifică și gestionează riscurile de securitate, ci le transformă în oportunități de promovare a intereselor naționale. Acționând cu discreție, SRI furnizează cunoștințe și răspunsuri simple la problemele complexe ale societății contemporane.

Pentru cei care consideră că au aceleași valori și sunt determinați să facă parte dintr-o echipă de elită, SRI oferă nu doar un loc de muncă, ci oportunitatea de a-și dezvolta cariera alături de cei mai buni profesioniști. Investind în pregătirea și dezvoltarea personală a angajaților săi, SRI își asigură că fiecare membru este echipat să facă față provocărilor și să contribuie la misiunea sa.

În cadrul acestei întâlniri, cei interesați vor afla mai multe despre criteriile de eligibilitate, dar și despre responsabilitățile ce revin unui angajat al SRI. Pentru detalii suplimentare, participanții sunt îndrumați să acceseze secțiunea „Profilul angajatului” pe site-ul instituției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus