Baronii PNL se reorientează, în prag de campanie electorală. După ce au văzut ce au pățit Relu Fenechiu sau Dan Radu Rușanu și alți baroni ai PNL au decis că e cazul să se reorienteze și să joace la două capete.

Surse din PMP ne-au precizat că baronul PNL de Hunedoara, Mircea Moloț, președintele CJ Hunedoara, a virat spre oamenii lui Băsescu, în speranța că va avea un trai mai liniștit și nu va fi prins în malaxorul DNA. Moloț ar fi următorul greu pe lista procurorilor DNA în dosarul ASF, în care a picat deja Unchiu’ Rușanu și este în joc de glezne Daniel Chițoiu.

Surse din PMP ne-au explicat că Moloț s-a înțeles să joace la două capete și să ajute partidul prezidențial să scoată un scor cât mai bun pe județul Hunedoara, dar chiar și pe Alba, acolo unde este fief PDL.

Mircea Moloț este baron de Hunedoara din anul 2004 și a avut relații bune dintotdeauna cu oamenii lui Traian Băsescu. Fie că a fost vorba de Adriean Videanu, om cu interese majore pe județul Hunedoara, fie că a fost vorba de oameni ai PSD, Moloț a supraviețuit tuturor intemperiilor.

În județul Hunedoara, situația politică este una mai specială. Județul este împărțit în două: jumătate PSD (Valea Jiului și zonele conexe) și cealaltă jumătate este a PNL (Deva, Hunedoara, Simeria etc).

A doua parte este moșia lui Mircea Moloț, iar de aici se pot direcționa voturi atât spre PNL, ca să nu bată la ochi, dar și spre PMP, ca să se țină de înțelegere.

CITEȘTE ȘI: MOLOȚ SE MIȘCĂ POPULAR

Se aude că Moloț a bătut palma cu Mișcarea Populară, și că liniștea lui depinde în mod direct de rezultatele pe care partidul le va obține în urma alegerilor în județul Hunedoara. Dacă partidul Mișcarea Populară va obține scorul electoral scris de Moloț pe un colț de hârtiuță și garantat în negocierea de la București, el își va termina în liniște mandatul de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, după care se va retrage glorios din viața politico-administrativă și va deveni istorie.

Moloț va sacrifica interesele PNL, asta deși partidul i-a satisfăcut toate cerințele. De foarte mult timp, Moloț își dorește să aibă un ministru al Muncii pe care să-l controleze, pentru că județul Hunedoara este un județ cu mari probleme sociale. Mariana Câmpeanu este omul lui Mircea Moloț, cel care a băgat-o în Parlament, la parțialele din 2010, asta după ce la alegerile parlamentare din 2008 pierduse lamentabil.

Pe vremea USL, Crin Antonescu începuse mazilirea miniștrilor ajunși în Guvern pe proptele. Printre cei vizați a fost și Mariana Câmpeanu, dar aceasta a scăpat la limită, după intervenția lui Mircea Moloț.

SURSA: www.stiripesurse.ro

2 răspunsuri

  1. Poate calcă frâna, intra în derapaj și se da peste cap. Daca e cu Base, e bine pentru Tetea si rau pentru noi.

  2. cicu.vasile@yahoo.com' Securistu" spune:

    Un penal ordinar! Oare DNA-ul verifica averea acestui monstru?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus