La PNL apele sunt din ce în ce mai învolburate după ruperea USL și ieșirea de la guvernare. În partid există tot mai mulți nemulțumiți de actuala conducere, nu neapărat de Crin Antonescu, ci de oamenii din jurul lui.

Surse din PNL ne-au explicat că indiferent de rezultatul de la alegerile europarlamentare, în partid se va cere Congres. Liderii din teritoriu vor pune presiune asupra lui Crin Antonescu pentru a cere chiar el Congresul, pentru a nu părea că este chiar o bătălie fără cap și coadă.

”La Congres se poate întâmpla orice. La cum stau lucrurile acum, nimeni nu poate spune ce se va decide, dar vor capete căzute, asta e clar”, ne-au precizat surse din PNL.

Sursele noastre ne-au explicat că ar exista mulți lideri în PNL care ar viza chiar schimbarea lui Crin Antonescu de la conducerea PNL, odată cu acesta fiind schimbați și o parte dintre vicepreședinții PNL, oameni apropiați ai lui Antonescu sau protejați ai acestuia.

Congresul PNL va fi solicitat după alegerile europarlamentare din 25 mai. Liderul PNL, Crin Antonescu, a precizat că în cazul în care partidul nu va lua peste 20% la alegerile europarlamentare, el va demisiona de la conducerea PNL.

Sursa: stiripesurse.ro

Un răspuns

  1. Mi se pare corect ca orice miscare a unui partid sa fie sustinuta intr-un mod corect si democrat. Din moment ce domnul Crin lupta pentru ceea ce a promis PNL si pentru interesele oamenilor care au votat PNL, se lupta pentru imaginea PNL, face apel la tineri si la bunul simt, eu il voi sustine, deoarece sustin faptele! Daca acele surse sunt nemultumite ar trebui sa discute cu conducerea partidului si intre ei insisi pentru a pune la cale o strategie comuna si pentru a nu exista conflicte. Imi doresc ca PNL sa isi pastreze integritatea si sa faca o schimbare in aceasta tara cat de mult se poate. Ei au sustinerea mea, a unui tanar care in primul rand nu vrea sa fie constrans de restul oamenilor si care isi doreste libertate de dezvoltare individuala, si nu in ultimul rand competitie constructiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus