"Cine a pierdut alegerile, să rămână acasă!", declară la unison primarii nemulțumiți de actuala conducere.

Surse: Deși deputatul Carmen Hărău susține cererile primarilor nemulțumiți de actuala conducere a PNL Hunedoara, edilii liberali spun că își doresc ca actualii parlamentari ai partidului să nu se mai regăsească pe listele din toamnă.

Nemulțumiții declară că își doresc ca între candidați să se regăsească oameni care nu provin din organizații care au pierdut alegerile locale.

2 răspunsuri

  1. timis@yahoo.com' consilieru spune:

    Imi veni si inspiratia , sa va fac o poezie. Zice se ca:
    Moshu Molhotz ne dadea , La toti cate-o acadea , Si In brate ne tinea, Si apoi pe jos ne scapa , Si acu ne apuca jalea .Ce am ajuns si cine am fost. Daca ne-am luat dupa ……..? Dupa………?Dupa ……? MOLHOTZ. V-am pupat pe comision. Sa-l rontzaiti bine.

  2. Se pare ca vizat este si Secretarul General Pnl ,Liviu Antal care dupa ce a ajuns consilier judetean a negociat cu PSD si a ramas Dir Aj la ADI apa in schimbul sustinerii unor proiecte PSD in cadrul CJ.Toti mai multi liberali vor ridicarea sprijinului politic pt Antal atat din secretar general cat si pt consilier judetean. Acesta a fost sustinut de Tampau si a fost pe locul 4 pe lista de consilieri judeteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus