Soțul Monicăi Iacob Ridzi, Tiberiu Iacob Ridzi, primarul de Petroșani, a acordat un interviu pentru Antena 3 în care a vorbit despre celebra relație dintre soția sa și Elena Băsescu, mezina fostului președinte Traian Băsescu.

”Relația pe care a avut-o soția mea cu Elena Băsescu a fost legată de activitatea politică, în cadrul organizației de tineret a PDL”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi.

Practic, acesta îl contrazice pe avocatul soției sale, care, în fața instanței a spus că toți banii sustrași de la evenimentul ”Ziua Tineretului” au mers spre Elena Băsescu.

Cât despre legăturile dintre familia Ridzi și Elena Udrea, Tiberiu Iacob Ridzi susține că nu aveau altă legătură în afară de faptul că făceau parte din același partid.

”Nu aveam nicio legătură cu Elena Udrea, atât că eram colegi de partid, dar noi nu am avut niciun fel de alte relații”, a mai spus Tiberiu Iacob Ridzi.

Spusele lui Tiberiu Iacob Ridzi sunt contrazise de procurorii DNA, care susțin că inclusiv prin intermediul primăriei Petroșani s-au spălat bani în dosarul ”Gala Bute”.

Ţi s-a părut interesant articolul?

Distribuie pe Facebook pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Urmăreşte HUNEDOARA LIBERĂ.RO pe FACEBOOK

stiripesurse.ro

Un răspuns

  1. gheorghebrad@yahoo.com' gheorghe brad spune:

    Vai tu Tibisor….ce repede ati uitat cand va pozati cu ea de mana prin Petrosani “de ziua Europei ” cand ai dirijat un miliard pe sustache…si cum va mai laudati ca e stagiara Monicutei…si cum v-ati dus voi fuga, fuga la nunta ei…si cum Mona-i ducea mapa…si cum Simi de la Keops partenerul vostru de…i-a facut sediu de campanie…si cum jud Hunedoara i-a scos cel mai bun scor electoral…rusine domnu Tibi rusine…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus