Soțul fostului ministru Monica Iacob Ridzi a declarat marți într-o intervenție telefonică la postul B1 TV că, deși a plecat luni la ora 16 din Cluj pentru a fi internată la Spitalul Penitenciar Jilava, după 22 de ore, soția sa nu a ajuns la destinație.

De asemenea, Tiberiu Iacob Ridzi a precizat că fostul ministru este transporat cu o dubă a Poliției și nu cu o ambulanță.

”Era necesară o ambulanță pe care am solicitat-o, dar nu s-a permis acest lucru. Transportul cu o dubă sau autobuz, în situația ei, la bolile pe care le are, este mai mult decât impropriu. Deja sunt 22 de ore de când a plecat. A plecat luni la ora 16. Nu a ajuns nici acum la Jilava”, a spus soțul Monicăi Iacob Ridzi.

”E o problemă foarte serioasă. Marele risc este că imunitatea ei este foarte scăzută și orice banală gripă sau orice virus poate fi fatal. Nu are voie să stea în frig, în mizerie, are nevoie de alimentație corespunzătoare”, a mai spus Tiberiu Iacob Ridzi, adăugând că solicitarea de a fi transferată la Spitalul Penitenciar Jilava a fost făcută de soția sa.

Monica Iacob Ridzi, condamnată la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu, a plecat luni, de la secţia exterioară din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla la Spitalul Penitenciar Jilava, în baza unei solicitări de internare.

Ţi s-a părut interesant articolul?

Distribuie pe Facebook pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Urmăreşte HUNEDOARA LIBERĂ.RO pe FACEBOOK

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus