În mașini erau 10 persoane, două dintre acestea având nevoie de asistență medicală

Trei autoturisme au fost implicate, în această dimineață, într-un accident rutier, produs pe DN7, în apropiere de trecerea peste calea ferată de la Săulești. În mașini se aflau 10 persoane, iar două dintre acestea au avut nevoie de asistență medicală. Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara, ambele victime au refuzat transportul la spital.

„A fost vorba despre o femeie de 78 ani cu un puseu hipertensiv și atac de panică și de un bărbat de aproximativ 60 ani cu atac de panică și o plagă escoriată la nivelul genunchiului stâng. Cele două persoane care au necesitat asistență medicală au refuzat să fie transportate la spital” a declarat dr. Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al S.A.J. Hunedoara.

„În această dimineață, pompierii Detașamentului Deva au intervenit cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD, pe DN 7 (Săulești), unde a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme. În sprijinul pompierilor a fost alocat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Sosite la locul evenimentului, forțele de intervenție au constatat faptul că în cele trei autoturisme se aflau 10 persoane, două dintre acestea fiind asistate medical de către echipajele de prim ajutor, fără a se impune transportul acestora la spital. Pompierii au asigurat totodată, măsurile specifice pentru preîntâmpinarea izbucnirii unui incendiu în astfel de cazuri”, a precizat sg. maj. Roxana Mateuț, purtător de cuvânt I.S.U. Hunedoara.

Circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers pe timpul intervenției.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus