Gimnastele din lotul naţional de junioare de la Deva deschid seria competiţiilor din anul 2015.

Alexandra Mihai (CSS nr. 2 Bucureşti), Olivia Cîmpean şi Ioana Crişan (CNS „Cetate” Deva) participă la sfârşitul acestei săptămâni la concursul anual “Nadia Comăneci International Invitational”, organizat de fosta campioană olimpică la “Cox Arena” din Oklahoma. Însoţite de antrenorul Florin Cotuţiu, fetele  au ajuns deja în Statele Unite, unde au avut parte de o primire specială din partea “Zeiţei de la Montreal”.

Cele trei gimnaste au fost prezente şi la ediţia precedentă, în 2014, la individual compus Ioana Crişan şi Olivia Cîmpean au ocupat locurile 2, respectiv 3, în timp ce echipa noastră a fost pe treapta a treia a podiumului, după Australia şi WOGA (Academia Americană de Gimnastică).

La tradiţionalul eveniment organizat de Nadia Comăneci şi Bart Conner la Oklahoma între 13 şi 15 februarie, participă peste 800 de gimnaste, la diferite categorii de vârstă. Sâmbătă, în competiţia internaţională, reprezentantele României vor concura alături de sportive din Statele Unite ale Americii, Australia, Bulgaria, Canada şi Venezuela.

Prima ediţie cu participare internaţională, a concursului organizat de Nadia Comăneci, a fost în 2009 şi avea să fie câştigată atunci de Sandra Izbaşa, care împreună cu Dana Druncea a obţinut locul întâi pe echipe. Sandra s-a impus atunci şi la individual compus  şi a obţinut cele mai mari note la sol, sărituri şi bârnă.

prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus