Patru din cei cinci inculpaţi din dosarul de corupţie al fostului preşedinte al CJ Hunedoara ar putea fi liberi de săptămâna viitoare. Unul este deja sub control judiciar.

Tribunalul Alba a decis că cei cinci inculpaţi din dosarul de corupţie al lui Mircea Moloţ pot fi urmăriţi penal în continuare sub control judiciar. Pentru Robertto Venter, instanţa a decis definitiv instituirea măsurii de control judiciar pentru 60 de zile, iar pentru ceilalţi patru urmează să se pronunţe definitiv Curtea de Apel Alba Iulia.

Robertto Patrick Venter este urmărit penal pentru complicitate la luare de mită, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi spălare de bani.

Astfel, Mircea Moloţ, Tiberiu Balint, Milică Pup şi Vasile Axinte aşteaptă judecarea contestaţiei DNA pentru a se putea bucura de libertate.

Ştire în curs de actualizare.

Ţi s-a părut interesant articolul?

Distribuie pe Facebook pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Urmăreşte HUNEDOARA LIBERĂ.RO pe FACEBOOK

4 răspunsuri

  1. Era clar ca o sa-l elibereze. Doar de asta l-au judecat aici in timp ce altii cu acuzatii mai putin grave au fost dusi la DNA central.
    Mai ramane sa-l reinscauneze la CJ.
    Vai si amar!

  2. Se zice ca la DNA Alba dosarele lui Molot sunt mai inalte ca el de mult timp si nu sa intimplat nimic,asa ca sa nu va mire aceasta decizie.Urmele lui Rusanu mai persista pe la Alba.Eu zic sa il judecam noi cei ce am fost badjocoriti si furati de acest hot ordinar si complexat.

  3. Înseamna ca e nevinovat, altfel nu cred ca scapau de arest. La ce vedem la televizor, eu nu cred ca se mai pune problema sa nu fie o justiție dreapta. Părerea mea e ca deciziile instantelor trebuie respectate si acceptate. Repet, dacă erau vinovați nu îi lasă liberi

  4. De acord cu Mircea! Sa nu contestam !!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus