Îndrăgitul cântăreţ şi compozitor va susţine un concert inedit, în data de 24 mai, la Teatrul de Artă din Deva.

Tudor Gheorghe şi instrumentiştii Virgil Iordache (vioară), Floricel Gheorghe (ţambal), Liviu Preda (braci) şi Ionel Feraru (contrabas) pregătesc pentru deveni un spectacol de colecţie.

Spectacolul intitulat “The Best of Taraf” va cuprinde o sinteză a celor mai frumoase melodii de muzică populară pe care Tudor Gheorghe le-a cântat pe atâtea scene alături de instrumentiştii săi.

Spectacolul va fi presărat cu momente de interacţiune cu publicul.

“Am fost apostrofat, uneori, cu pseudoeleganţă intelectuală, că, după ce am făcut spectacole cu orchestre simfonice şi coruri academice n-ar trebui să mă cobor la un amărât de taraf, fie el şi tradiţional. Răspund pentru cei care mă înţeleg: mă înalţ, dragilor, alături de taraf! Lângă ei mă simt mângâiat de Guguianu şi Brâncuşi, lângă ei îi aud pe Enescu şi Zamfir care-mi şoptesc cum trebuie să rămân. Să rămânem. Credeţi-mă!”, spune Tudor Gheorghe pentru mediafax.

Tudor Gheorghe este cântăreț, compozitor și actor, fiind născut pe 1 august 1945, în comuna Podari din Dolj. El își continuă cariera începută în 1966, susținând recitaluri în țară și străinătare, precum și interpretând roluri pe scena Naționalului craiovean

Evenimentul va avea loc duminică, 24 mai, de la ora 19.00. Preţul unui bilet este de 70 de lei şi s-au pus în vânzare la agenţia Teatrului de Artă din Deva.

Ţi s-a părut interesant articolul?

Distribuie pe Facebook pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Urmăreşte HUNEDOARA LIBERĂ.RO pe FACEBOOK

foto http://noinu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus