Joi, 28 ianuarie, se sistează apa în intervalul orar 08.00 - 21.00.

Se sistează furnizarea apei reci în ziua de JOI, 28.01.2016, între orele  08:00-21:00, în localitățile:

Deva, Subcetate, Plopi, Bretea Streiului, Bretea Română, Vâlcele, Vâlcelele Bune, Gânțaga, Covragiu, Bățălari, Măceu, Ruși, Ocolișu Mare, Strei, Streisângiorgiu, Nădăștia de Jos, Nădăștia de Sus, Călan, Crișeni, Strei-Sacel, Călanu Mic, Batiz, Petreni, Băcia, Tâmpa, Totia, Simeria Veche, Simeria, Uroi, Săulești, Sântandrei, Bârcea Mare, Sântuhalm, Cristur, Bârcea Mică, Mintia, Șoimus, Bălata, Herepeia, Vețel, pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a tronsonului 2 Batiz cu conducta de aducțiune existentă, lucrări executate în cadrul Proiectului “Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Hunedoara”, finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Sectorial Mediu.

3 răspunsuri

  1. marcelduma27@gmail.com' DUMA MARCE LUCIAN spune:

    soarele vostru da nu va mai potoliti cu intreriperea apei ne disperati apaprodistilor!!!

  2. si canalizarea asta trebuia sa fie termina de mult dar……….veti vedea ce costuri vom aveam de acum la apa……made in ROMANIA

  3. Foarte bine ca o termina si acum…in rest toata lumea se plange si nu face nimic. Made in Romania…du-te si ia-l pe prefect de gat sau iesi la demonstratie sau nu mai vota idioti daca vrei sa traiesti altfel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus