Un deţinut este căutat de autorităţi după ce a evadat de la un punct de lucru al Penitenciarului Jilava, unde muncea, sub pază, în afara închisorii, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).

UPDATE Persoanele care au informaţii ce pot ajuta la prinderea evadatului, rugate să sune autorităţile

Persoanele care au informaţii ce ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului evadat de la Jilava sunt rugate să sune la 112 sau la penitenciar, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de ANP, în care sunt precizate semnalmentele bărbatului.

“În cazul în care deţineţi informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului, vă rugăm să contactaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunaţi la numărul de telefon 112. De asemenea puteţi contacta Penitenciarul Bucureşti Jilava la tel. 021/4570182; fax. 021/4570164 sau purtătorul de cuvânt al penitenciarului – comisar de penitenciare Cristi Micu, la telefon mobil 0757.087.957 şi e-mail: cristi.micu@anp.gov.ro”, se arată în comunicatul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP).

Evadatul se numeşte Constantin Ionita, are 39 de ani şi executa, în regim semideschis, o pedeapsă de cinci ani de închisoare, pentru furt.

detinut_84080200Semnalmentele lui sunt: înălţime – 1,87, constituţie – atletică, ochi – căprui, culoarea părului – şaten închis, tuns scurt.

La momentul evadării, bărbatul purta un tricou crem, pantaloni gri, pantofi sport albi cu negru şi şapcă galbenă.

El a evadat luni după-amiază, în jurul orei 17.30, de la un punct de lucru al penitenciarului (Post Trafo), unde muncea sub pază.

Bărbatul este căutat de autorităţi, iar la Penitenciarul Jilava s-a dispus o anchetă administrativă, pentru a se afla circumstanţele evadării.

SURSA: Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus