Fostul decan al Facultății de Inginerie, Nicolae Rusu-Anghel, cheamă hunedorenii să i se alăture în proiectul politic M10.

Nicolae Rusu-Anghel, fostul decan al Facultății de Inginerie din Hunedoara, cheamă hunedorenii să i se alăture într-un proiect politic girat de fostul ministru al Justiției, Monica Macovei. Universitarul susține că actuala conducere a municipiului nu este capabilă să rezolve problemele comunității. 

„Îngrozit de direcția în care evoluează acest oraș și de viitorul care ni se pregătește de actualii conducători ai municipiului, CHEM OAMENII responsabili și de bună credință pentru a mi se alătura în încercarea de a schimba aceste lucruri. Lucrez în Hunedoara din 1973, cunosc foarte bine problemele cu care se confruntă locuitorii și afirm că soluțiile care ni se propun pentru rezolvarea lor sunt greșite și fanteziste (am expertiza necesară pentru a face aceste afirmații). Omul de rând este în continuare lăsat în voia sorții, tinerii ne pleacă, copiii nu au nici un viitor”, scrie fostul decan al Facultății de inginerie din Hunedoara pe contul său de Facebook.  

Miercuri, 03.02.2016, ora 18, în sala F01 (Aula mică) a Facultății de Inginerie din Hunedoara, va avea loc o primă întâlnire a conducerii interimare a filialei Partidului M10 Hunedoara „cu simpatizanții și toți cei care vor și pot să se implice în dezvoltarea organizației locale a partidului sau în renașterea municipiului.”

Un răspuns

  1. Foame mare, domnule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus