„Salteaua e murdară de excremente, un perete la fel, geamuri sparte”, a declarat proprietarul

SURSA: ct100.ro

Românii au început inițial să-și pună la dispoziție locuințele în mod gratuit pentru a caza refugiați, iar, ulterior, Guvernul a implementat un program de ajutor, cunoscut drept „50/20” prin care se oferă pentru găzduirea refugiaților ucraineni 50 de lei pe zi de persoană pentru cazare și 20 de lei pe zi de persoană pentru cheltuielile cu hrana.

Nu de puține ori însă, oamenii au ajuns să regrete faptul că au închiriat apartamentele ucrainenilor, după ce au întârziat să apară plățile sau s-au trezit cu surprize neplăcute din partea chiriașilor. Acesta este și cazul unui bărbat din Hunedoara care și-a dat spre închiriere apartamentul din zona Tomis Plus a Constanței unei familii de refugiați cu doi copii și o pisică.

Acesta a avut parte de șocul vieții după ce a văzut ce au lăsat în urmă în imobilul său chiriașii ucraineni. După doar o lună și jumătate în care familia a locuit acolo, totul era răvășit. Bărbatul și-a găsit piesele de mobilier distruse, pereții mâzgăliți cu carioci și creioane colorate, salteaua murdară de excremente, dar și unele dintre geamuri sparte. Acum, el este nevoit să suporte costurile reparațiilor pe cheltuiala proprie.

Salteaua e murdară de excremente, un perete la fel, geamuri sparte”, a declarat proprietarul pentru Dobrogea TV.

hun4 hun3 hun2 hun1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus