Următorul protagonist al campaniei "Premianții fără Premii" este din Iași. Bogdan Tănasă a ales să ofere bucurie, siguranță, zâmbete și demnitate celor necăjiți. A reușit până acum să construiască șase case pentru copiii nevoiași. 

A reușit să adăpostească, de fapt nu este corect așa, a reușit să redea demnitatea unui număr de 24 de copii pe care nu-i cunoștea. A aflat despre condițiile improprii în care locuiau și a ales să-i ajute. Iată cene-a mărturisit omul pe care vi-l propunem pentru ziua de sâmbătă:

„Cine este Casa Share?! O părticică din sufletul fiecărui OM! Cum s-a născut Casa Share? Din instinct, din dorința mea la care nutream tot timpul, de a-mi ajuta semenii. Asta am învățat de mic. Iar, practic, totul a pornit de la o sobă! Am văzut în presa locală un articol despre 6 copii abandonați de mama lor. Evoluția proiectului?! Rapidă și eficientă, am făcut 5 case, schimbând viitorul la 24 de copii. Suportul financiar a venit în majoritate de la prietenii personali, dar și de la mulți inimoși prin intermediul paginii Casa Share de pe Facebook pe care nu-i cunosc. Critici?! Da, multe! De ce? Pentru-că am reușit să unesc oameni și să fac ceva pozitiv! La noi în societate, dezbinarea este de actualitate acum! Aprecieri? Foarte multe. 

Bogdan Tănasă va fi prezent sâmbătă, 7 noiembrie,ora 11.00, în fața statuii lui Decebal din centrul Devei.

Comunicat Premianții fără Premii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus