Centrul judeţului Hunedoara este locul ales de un grup de investitori care au decis să constuiască aici unul din cele mai atractive centre comerciale de tip MALL. Noul Mall, care va fi construit în apropierea DN7, va găzdui şi un cinematograf 3D.

Mall-ul care va fi construit în imediata vecinătate a hiperemarketului AUCHAN din Deva se va întinde pe o suprafaţă de 41.690 de metri pătraţi şi va avea o ofertă variată de magazine, dar şi de spaţii dedicate petrecerii timpului liber.

Astfel, în incinta Mall-ului va funcţiona un cinematograf 3D care, potrivit proiectului, va avea nu una, ci mai multe săli de proiecţie a celor mai noi filme. Tot în Mall va fi amenajat şi un loc de joacă.

Printre brandurile cunoscute care îşi vor deschide magazine în incinta noului Mall se numără H&M, C&A şi New Yorker, însă reprezentanţii administraţiei publice locale din Deva susţin că şi-au anunţat intenţia de a deschide magazine la Deva şi alte mărci cunoscute.

Mall-ul va găzdui şi un restaurant KFC, dar şi cafenele şi cofetării.

“Lucrările la construcţia noului Mall vor demara la începutul anului 2015 şi vor fi finalizate undeva în toamnă”, a declarat pentru HunedoaraLiberă.ro Petru Mărginean, primarul municipiului Deva.

Potrivit proiectului, clienţii noului Mall vor avea la dispoziţie şi o parcare în suprafaţă totală de peste 30.000 mp, iar în incinta centrului comercial vor lucra aproximativ 300 de oameni.

4 răspunsuri

  1. Era vorba ca incep lucrarile in toamna si pana in aprilie va fi gata si va fii inaugurat de Pasti 2015!

  2. investiţii cu productie cand faceti in Deva .mai avem un pic si avem fiecare cafeneaua noastra si cofetarie ,
    magazin etc

  3. tot in deva ? oare de ce
    toate firmele apropiate de centru comercial sunt in faliment ,judetul hunedoara nu reprezinta doar deva domnule presedinte de consiliu judetean……rusine sa va fie peace

  4. de ce trebe un moderator mai nou o luam iara de la inceput

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus