Mircea Moloţ s-ar putea întoarce de luni pe postul de preşedinte al CJ Hunedoara.

Suspendarea din funcţie a lui Mircea Moloţ încetează dacă şi Curtea de Apel Alba Iulia va decide că cele trei luni de arest la domiciliu au fost suficiente pentru lotul de inculpaţi implicaţi în dosarul de corupţie al preşedintelui CJ Hunedoara. 

În aceste condiţii, se ridică un mare semn de întrebare:

Va reuşi Dorin Gligor să câştige războiul început împotriva sistemului creat de Moloţ?

Vicepreşedintele Dorin Gligor, aflat de trei luni la şefia CJ Hunedoara, a declarat că este gata să-şi pună la bătaie cariera politică în demersul său de decartelare economică a judeţului Hunedoara. Dorin Gligor este convins că a reuşit să puncteze câteva acţiuni care au schimbat modul de lucru în administraţia judeţului, dar au şi dărâmat o parte din sistemul controlat în ultimii 10 ani de Mircea Moloţ.

Războiul care se anunţă a fi unul pe viaţă şi pe moarte nu poate avea decât un singur învingător.

 

SONDAJ | Hunedoara Liberă.ro

Vreţi ca MIRCEA MOLOŢ să se întoarcă la şefia CJ Hunedoara?

Loading ... Loading ...

CITEȘTE ȘI: Judeţul Hunedoara cu SUFLETUL LA GURĂ. SE ÎNTOARCE MOLOŢ?

Ţi s-a părut interesant articolul?

Distribuie pe Facebook pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Urmăreşte HUNEDOARA LIBERĂ.RO pe FACEBOOK

 

 

4 răspunsuri

  1. scortisoara7@yahoo.com' mariana scorta spune:

    …MOLOT sa se duca invartindu-se …..nu mai are ce cauta intr-o functir public …daca revine LEGILE NOASTRE SUNT DE RAHAT ….AVANTAJEAZA DOAR PE INBOGATITI SI PARVENITI !

  2. Război intre Molot și Gligor nu va fi. Gligor nu are curaj, experienta si instinct de luptător. Va deveni un umil angajat al Consiliului județean, se va bucura ca are salar și ca și-a depășit condiția de șomer. Nu poți lupta cu cineva fiind subordonatul lui. Ceva spune despre caracterul acestui Gligor……a fost bun Molot când l-a pus vicepreședinte la Consiliu Județean, sau director la Apaprod. Când a văzut că Molot are niște probleme, s-a găsit el mare și tare. ….vai de capul lui…..Dacă revine molot la consiliu județean cum va sta el vicepreședinte și subaltern la Molot cel pe care l-a făcut în fel și chip???

  3. Ar trebui sa iasa lumea in strada, poate asa realizeaza si cei care il protejeaza ca nu sunt dumnezei, doar se stie ca a iesit presedinte prin frauda si nu prin alegeri corecte.
    Doar ca banii furati de la oameni au reusit sa-i corupa pe unii care ar fi trebuit sa vegheze la corectitudinea alegerilor.

  4. De acord cu Mirel !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus