Aplicația WhatsApp testează o funcție care va permite utilizatorilor să dezactiveze sunetul unui videoclip înainte de a-l trimite unui contact.

„Videoclipuri Mute” , va putea fi utilizată în versiunea recentă a aplicației.

Utilizatorii beta WhatsApp, care se află în versiunea  2.21.3.13 ar trebui să primească o funcție de dezactivare a videoclipurilor care le va permite să dezactiveze clipurile pe care doresc să le partajeze cu contactele înainte de a le distribui efectiv.

Un raport al aplicației de urmărire a caracteristicilor WhatsApp WABetaInfo, arată că opțiunea „Dezactivare videoclipuri” va fi localizată pe ecranul de editare video.

Opțiunea vine sub forma unei pictograme de volum sub bara de căutare, atingând pe care s-ar putea dezactiva videoclipul de ieșire.

În rest opțiunile vor rămâne aceleași, cu opțiunea emote,  opțiunea de text și opțiunea de editare.

Recent, s-a raportat că WhatsApp testează suport pentru mai multe dispozitive, care ar permite utilizatorilor să permită accesul WhatsApp simultan pe mai multe dispozitive. Referințe la această caracteristică au fost găsite în WhatsApp 2.21.1.1 beta pentru Android.

WhatsApp, serviciul de mesagerie deținut de Facebook și-a modificat politica de confidențialitate la începutul acestui an, ceea ce a cauzat o mulțime de reacții adverse. Utilizatorii au început să migreze către alte servicii precum Telegram și Signal, ducând la creșterea bazei de utilizatori. Un raport recent a arătat că Telegram a fost cea mai descărcată aplicație non-gaming din întreaga lume în ianuarie 2021, în timp ce WhatsApp a coborât pe poziția a cincea de pe locul trei.

sursa: alba24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus