În cazul principalului suspect va fi efectuată o expertiză psihiatrică.

În data de 01.05.2016, în jurul orei 19:00, Poliţia Municipiului Vulcan a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a fost agresată pe strada Jiului, din municipiul Vulcan.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a identificat victima, o femeie în vârstă de 82 de ani, din municipiul Vulcan, care  a declarat că a fost agresată în curtea locuinţei sale, de către o persoană necunoscută.

Femeia a fost preluată de un echipajul medical şi a fost transportată la Spitalul de Urgență Vulcan, unde a rămas sub supraveghere medicală.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu, iar în urma cercetărilor efectuate a fost identificat un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Vulcan, suspect de comiterea faptei.  

Întrucât cu privire la discernământul suspectului există suspiciuni, în cauză s-a dispus efectuarea unei expertize psihiatrice, în vederea luării unei măsuri de siguranță față de acesta. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus