Miercuri, furnizorul de energie electrică a debranşat de la reţea sediul formaţiunii politice din care face parte şi primarul din Petrila. Reprezentanții formațiunii politice recunosc că nu au avut contract încheiat cu furnizorul.

Sediul organizaţiei locale a PSD din oraşul Petrila a rămas miercuri fără curent electric după ce ENEL a întrerupt furnizarea energiei. Motivul? Reprezentanţii ENEL au descoperit că social-democraţii nu aveau contract cu furnizorul, deşi la sediu era instalat un contor. Cu alte cuvinte, consumau energie electrică fără să plătească.

Gheorghe Bobar, președintele PSD Petrila, a recunoscut, miercuri, pentru Gazeta de Dimineață, că sediul formațiunii pe care o conduce a fost debranșat de la curent.

“E adevărat că am fost debranșați, pentru că primăria care e proprietara spațiului are ceva probleme legate de un contor. Noi n-am știut. Ne-au decuplat, se părea că nu figurează corect în actele lor, nu figura contract, iar problema nu e numai la sediul PSD, la toate sediile de partid de acolo.  Acum vrând să normalizeze, au descoperit. PSD-ul prima dată, partid mare… L-am informat pe primar și a spus că vorbește el la nivelul conducerii Enel. Problema pleacă de la ei (primărie-n.r.). Și noi avem partea noastră de vină că nu ne-am interesat, nu vreau să dau vina numai pe primar, nu e corect.  Nimeni nu a plătit curentul…”, a spus Gheorghe Bobar, președintele PSD Petrila.

Potrivit sursei citate, PSD-ul nici măcar nu are un contract de închiriere pe spațiul ce aparține primăriei condusă de social-democratul Ilie Păducel.

“Noi nu am făcut contract cu curentul și ne-a dat sediu și nici măcar pe sediu nu am făcut contract cu primăria. Ne-a dat sediul, am stat de l-am amenajat, l-am aranjat… Noi am plătit chiria, dar nu am făcut actele considerând că primarul, dacă e la noi, rezolvă el. Nu pot să ne acuze de furt de electricitate datorită faptului că era branșat contorul, era în rețea, nu erau instalații improvizate”, a mai declarat șeful PSD Petrila pentru Gazeta de Dimineaţă.

Șeful PSD Petrila susține că partidul va fi obligat, de furnizorul de electricitate, să achite penalități și că va face demersurile pentru a intra în legalitate.

gazetadedimineata.ro

foto: powerromania.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus