Miercuri, înnorările se vor accentua temporar şi se vor semnala averse, cu condiţii de grindină. Vântul va avea intensificări în regiunile estice şi sud-estice, conform datelor oferite de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

UPDATE

Local în judetul Hunedoara, îndeosebi în jumătatea sudică și extremitatea nordică, se vor semnala averse de ploaie care vor cumula local peste 25…30 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici și medii, intensificări de scurtă durată ale vântului

Sursa : Administratia Nationala de Meteorologie

 

Miercuri, vremea va fi în general instabilă. Temporar înnorările se vor accentua şi se vor semnala averse, însoţite de descărcări electrice în zonele de deal şi de munte şi în centrul ţării şi pe arii restrânse în partea de sud a teritoriului, iar seara şi noaptea cu precădere în nord-est. Cantităţile de apă, izolat, vor depăşi 25 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. În celelalte zone cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile izolat. Vântul va avea intensificări în regiunile estice şi sud-estice, dar pe arii restrânse şi în restul ţării, asociat ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 24…25 de grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 32 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime se vor situa în general între 12 şi 22 de grade.

Joi, vremea va fi în continuare în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate. Îndeosebi în a doua parte a zilei şi la începutul nopţii vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în zonele de deal şi la munte, local în sudul, estul şi centrul ţării şi izolat în rest. Cantităţile de apă vor fi izolat însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 31 de grade, iar cele minime între 12 şi 22 de grade.

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus