Primarul municipiului Deva, Petru Mărginean, este indignat de faptul că premierul Victor Ponta a promis în plină campanie electorală că va muta centrul de gimnastică de la Deva la Snagov. 

Domnule Prim – Ministru, să fiţi convins că nu ne veţi putea răpi niciodată simbolul nostru cel mai de preţ, gimnastica de performanţă! Acum vreţi să ne luaţi şi acest centru de pregătire, să ne luaţi bruma de mândrie care ne-a mai rămas, doriţi să transformaţi şcoala de la Deva într-o anexă a unui viitor centru de pregătire fără nicio tradiţie. Dacă ne luaţi gimnastica de la Deva ar fi ca şi cum ne-aţi lua aerul! Nu ştiu în baza cărei raţiuni aţi făcut această promisiune, domnule Prim-Ministru, Victor Ponta. Sper că nu aţi  făcut-o doar în scopuri  electorale! Pentru că această greşeală ar fi de neiertat, sunt doar câteva rânduri din scrisoarea deschisă adresată de edilul Devei premierului Victor Ponta.

În cadrul unei conferinţei de presă susţinută marţi la Deva, Petru Mărginean a declarat că nu este normal ca totul să se învârtă în jurul capitalei ţării. Edilul îl acuză pe premier că, deşi a vizitat judeţul Hunedoara, nu s-a arătat deloc interesat de lotul de gimnastică din Deva. Mai mult decât atât, potrivit primarului Devei, promisiunea de mutare a centrului de pregătire de la Deva la Snagov a fost făcută fără ca Ponta să se consulte cu autorităţile judeţene.

“Gimnastica nu este a lui Victor Ponta. Ar trebui să-i fie ruşine. De ani de zile, Federaţia Română de Gimnastică se bazează pe sportivele crescute la Deva, deşi guvernanţii nu s-au arătat aproape niciodată interesaţi de finanţarea bazei de aici”, a declarat primarului Devei, Petru Mărginean.

2 răspunsuri

  1. Stiti ca fetele de la gimnastica nu au dreptul sa manance ciocolata si fructe ,nu au dreptul s-a se uite la televizor .De ce nu aveti curaj s-a mergeti prin internatul de fete s-a le intrebati despre ce ar vrea si cum ar bucura distractia lor dupa antrenamentele de gimnastica .Aparatile mai mult si interesele private ale fetelor .

  2. avi1941@yahoo.com' avram marian spune:

    ponta nerusnatu sacrifica totu pt. vot ne ia acesta bruma de mindrie hunedorena GIMNASTICA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus