A. M., o femeie din satul Almașu Mic, Hunedoara, a povestit că pe 2 septembrie a filmat un obiect ciudat, zburător, care a plutit pe cer timp de trei ore. Toată întâmplarea a fost preluată pe pagina de Facebook a Asociației pentru Sudiul Fenomenelor Aerospațiale Neidentificate.

“În 2 septembrie am filmat un obiect ciudat foarte departe care stătea nemișcat și doar a plutit ușor timp de 3 ore spre nord/vest…

M-am uitat cu binoclu, am văzut mai detaliat cum arata. Dar greu de descris.. Forma ciudată triunghiulară, ca de diamant în unele poziții..

Din film am scos sunetul că nu vroiam să se audă vocile noastre, și să ajungă prin mediul online.

Am filmat în Almașu Mic lângă Hunedoara în jurul orei 16:00, 16:30. Am doua filmulețe.

Obiectul a fost pe cer între 15:30 și 18:30 aproximativ. Era deasupra noastră sus. Hunedoara, Almașu Mic, că stăteam întinsă pe spate să filmez în sus. A plutit usor spre nord, nord/vest, în decurs de vreo trei ore până a dispărut dintr-o dată. S-a deplasat ca în spațiu ușor până a dispărut dintr-o dată, că l-am pierdut din vizor. Dar nu s-a dus făcandu-se mic mic să nu-l mai vedem. Nu știu cum să explic altfel.

În acea zi cerul a fost foarte senin, apoi a doua zi a venit ploaia, și cerul a arătat foarte urât.

Am desenat din seara aia ce mi-am amintit… Nu stiu de ce.

Steaua de la unul din desene reprezintă ceva lumină ce am văzut galbenă în vârf, și pe mijloc licăreau cumva alte lumini pale.

Soacra-mea l-a observat prima dată. Stătea întinsă și a întrebat, oare ce e aia pe cer… și am început să ne uitam și restul. Eu cu binoclu, mi s-a părut că văd forme diferite, posibil din cauza cum se învartea și batea soarele. Era un obiect departe, imens, metalic, alb, forma ba cilindrică, ba triunghiulară, ba ca un diamant, dacă pot spune că avea un varf și un spate, pe partea din spate se vedea ca o pată gri închis ca de umbră, parcă ar mai fi un etaj ceva în plus… stea complet nemișcat, doar devia așa ca în spațiu și se învartea ușor, de aia am desenat mai multe variante de forme așa cum le-am văzut în diferite momente. La un moment dat în vârf a părut că se vede o lumină strălucitoare galbenă. Pe lateral cumva de jur împrejur era o parte ca marginea unui diamant care licărea ușor luminițe albicioase, deschise, mov pal…

Am observat prin binoclu și toate avioanele care au trecut în timpul ăsta prin zonă, și le vedeam cu detalii foarte bine, vizibil muuult muult mai jos decât acel obiect. A plutit așa vreo trei ore, trei ore jumate, până când dintr-o dată a dispărut..

Binoclul folosit este un binoclu sovietic 8/30X.”

SURSA: Facebook – Asociația pentru Sudiul Fenomenelor Aerospațiale Neidentificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus