Unul din cei trei autori ai dosarului în care comisarul șef Traian Berbeceanu a fost arestat în luna octombrie 2013, procurorul Nicolaie Cean, a depus o cerere prin care solicită CSM pensionarea sa

Potrivit luju.ro, cererea de eliberare din funcție a procurorului Nicolaie Cean va fi discutată în ședința Consiliului Superior al Magistraturii pe data de 21 mai.

În prezent, procurorul Nicolaie Cean este încadrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba , însă de două săptămâni se află sub controlul judiciar instituit de procurorii DNA care au stabilit că acesta, împreună cu alte două persoane au fabricat dosarul în baza căruia comisarul șef Traian Berbeceanu a fost reținut, arestat și înlăturat de la comanda BCCO Alba Iulia.

Procurorul este urmărit penal pentru complicitate la abuz în serviciu, fapte de corupție și represiune nedreaptă și a fost pus sub control judiciar după ce a încercat să convingă un martor din dosar să mintă cu privire la modul în care a fost audiat în dosarul lui Traian Berbeceanu.

Nicolaie Cean este urmărit penal pentru fapte pe care le-a comis în 2012-2013, perioadă în care a lucrat în structura teritorială Alba a DIICOT. Alături de Cean, în dosarul instrumentat de procurorii anticorupție mai sunt cercetați Ioan Mureșan (procuror șef al DIICOT Alba, aflat sub control judiciar) și scms. Alin Muntean (fost polițist judiciar în structura BCCO Alba Iulia, suspendat din funcție și aflat sub control judiciar).

3 răspunsuri

  1. andyherman@yahoo.com' Bradeanu spune:

    Acest om este un mare HOT a sapat groapa altuia si a picat el.
    DUMNEZEU nu doarme el rasplateste fiecariua dupa cum face.

  2. yo2asb@yahoo.com' Emil Gabriel spune:

    La cuantumul pensiei care o va avea, zau ca merita!

  3. Nenorocit corupt, care se numeste PROCUROR!!! Acest om, Cean, este o rusine , un mafiot, un infractor de drept comun, care a avut “mandat” de a-l opri pe Berbeceanu. Cum naiba pot astfel de lichele sa se uite dimineata in oglinda, oare ce stari interioare doresc sa obtina in momentul in care doresc si reusesc sa distruga cariera celui mai corect si incoruptibil ofiter din Romania! Rusine! Rusine lui, cat si familiei lui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus