Doi minori din Vulcan sunt cercetaţi în stare de libertate pentru furt calificat după ce i-au smuls unei femei plasa de cumpărături. Cei doi au creat un prejudiciu de 360 de lei.

În data de 22 ianuarie, la sediul Poliţiei Municipiului Vulcan s-a prezentat o femeie în vârstă de 57 de ani, care a sesizat faptul că, în timp ce se deplasa spre domiciliu după ce şi-a făcut cumpărăturile la un supermarket din localitate, la intrarea în scara blocului a fost acostată de către doi tineri, care i-au smuls plasa cu cumpărături, în care avea o sticlă de suc, portofelul cu suma de aproximativ 360 de  lei, actele  de identitate și câteva facturi.     

Poliţiştii vulcăneni au constituit mai multe echipe operative, iar în urma cercetărilor efectuate au fost identificați prezumtivii autori ai faptei, doi minori învârstă de 17 ani, ambii din municipiul Vulcan.

Suspecţii urmează a fi cercetați în stare de libertate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, prejudiciul fiind  recuperat în proporție de 90%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus