Pârtiile din vestul țării sunt acoperite de primul strat de zăpadă, asta după ce administratorii au pus în funcțiune tunurile de zăpadă pentru ca turiștii să poată schia în minivacanța de 1 decembrie.

 

A și nins în stațiunile din vestul țării, însă nu foarte mult, așa că tunurile de zăpadă sunt cele care vor ajuta la menținerea stratului de nea și, bineînțeles temperaturile care au fost destul de scăzute zilele trecute.

La Straja, la temperaturi de minus 3,8 grade Celsius s-a început producția de zăpadă pe Pârtia Platoul Soarelui Straja cu 4 tunuri.

,,Să sperăm că vom mai prinde câteva zile de temperaturi negative ca să putem începe sezonul în minivacanța de 1 decembrie”, transmit administratorii pârtiei.

Azi dimineață, în stațiunea hunedoreană a apărut și primul om de zăpadă!

,,Tunurile au mers până dimineață când vremea s-a încălzit și nu le-a mai permis funcționarea. Avem depozite de zăpadă care vor fi întinse pe pârtie de îndată ce vremea se răceste. Sperăm să schiem în minivacanța de 1 decembrie. Până atunci ne delectăm cu omul de zăpadă construit de un micuț vizitator:)”, scrie pe pagina de Facebook a stațiunii montane.

sursa: banatulazi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus