Sâmbătă seara, pe strada Mihai Eminescu din Deva, a avut loc un grav accident de circulație.

Un bebeluș a fost rănit după ce căruciorul în care se afla a fost luat în plin de un autoturism. Accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni de pe strada M. Eminescu din Deva, în zona fostului magazin Trident. Copilașul rănit a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Deva.

accident bebelus (3) accident bebelus (2) accident bebelus (1)

3 răspunsuri

  1. aruna.athalie@gmail.com' Sonia Ionescu spune:

    Trecerile de pietoni trebuie sa fie marcate la distantă minima de 5 m fata de limita sensului giratoriu. Aceasta distanta nu este aplicata la majoritatea intersectiilor cu sens giratoriu. Oare e nevoie sa se întâmple accidente atat de grave pentru ca Politia Rutiera si factorii responsabili din Primăria Deva sa aplice normele rutiere? Cât ar fi de dificil sa se retraseze marcajele pentru trecerile de pietoni?
    Amplasarea trecerilor de pietoni se face de regulă la minimum o lungime de autovehicul de punctul de intrare, dar nu la mai mult de 15-20 m, căci altminteri vehiculele ce ies au timp să ia viteză şi trecerea devine extrem de periculoasă. Giratoriile cu mai multe benzi sunt considerate deosebit de riscante pentru pietoni şi biciclişti.

  2. msandiuc@yahoo.com' Sandiuc stefan Mihai, spune:

    De buna vreme ,prea multe accidente!Politia rutiera a disparut de pe principalele intersectii si bulevarde!Soferi obraznici ,nu acorda prioritate de trecere,vezi cel mai des zona gara spre centru!!Zeci de soferi incalca voit dreptul pietonilor,chiar pe trecerile de pieton marcate!Este necesara scoaterea politiei din birouri,spre un controlal circulatiei!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus