Document - ordonanța de clasare a dosarului lui Moloț

Potrivit actelor procurorilor, faptele s-ar fi petrecut în cursul anului 2013, la o întâlnire cu deputatul Carmen Hărău (n. red.: aceasta era la vremea respectivă deputat PNL) în biroul preşedintelui, imediat după rectificarea bugetului în urma căreia Hunedoara a primit 9,5 milioane lei. „Carmen Hărău i-a solicitat lui Mircea Moloj să direcţioneze 500.000 de lei către Primăria Municipiului Hunedoara, menţionând că primăria are datorii către firmele administrate de soţul dânsei, arătând în acelaşi timp că această sumă de bani, în urma rectificării, fiind obţinută ca urmare a eforturilor sale în cadrul comisiei de Buget Finanţe.

Întrucât alocarea bugetară avea ca destinaţie anumite programe de dezvoltare locală, iar Municipiul Hunedoara nu avea în desfăşurare un asemenea program nu s-a putut aloca această sumă. În urma demersurilor efectuate de către Carmen Hărău, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ, a iniţiat o hotărâre de Consiliu Judeţean prin care se aloca suma de 500.000 Ici Primăriei Municipiului Hunedoara din fondul de rezervă aflat la dispoziţia Preşedintelui Consiliului Judeţean, cu ocazia rectificării bugetare efectuată în luna octombrie 2014. Banii au fost daţi prin acordarea sprijinului financiar din fondul de rezervă la dispoziţia Consiliului Judeţean Hunedoara”, relatează anchetatorii.

Scanned-from-a-Xerox-Multifunction-Printer-1

Scanned-from-a-Xerox-Multifunction-Printer-2

Scanned-from-a-Xerox-Multifunction-Printer-3

Scanned-from-a-Xerox-Multifunction-Printer-4

Scanned-from-a-Xerox-Multifunction-Printer-5

Scanned-from-a-Xerox-Multifunction-Printer-6

Scanned-from-a-Xerox-Multifunction-Printer-7

Scanned-from-a-Xerox-Multifunction-Printer-8

6 răspunsuri

 1. Proastele nu au simtit ca i mare si grea palaria!evident pt. cine le cunoaste !doar vazand Ie fata iti dai seama din prima !

 2. O sa-l finalizeze odata cu intrarea USR la guvernare ! Mai aveti putintica rabdare,ajungeti si la puscarie !

  • PSD=PNL=USR=Aceeasi Mizerie !
   USR inseamna si Plus, adica…Dragos Paslaru ! Oricum nu va putea guverna decat impreuna cu PNL. PNL-ul Doamnei Senator Harau. Pariem deci ca n-o sa vezi facandu-se dreptate ?

 3. Băbut directoare?ce a recomandat o istoricul de amanti ?nu cred erau de nivel mediocru ca ea, mahalageala caracteristica educației !asta doar de hotii s a ocupat si intrigi!

 4. OM@dreapta.hd' Aici sunt banii Dumneavoastra ! spune:

  Carmen Harau, Mircea Molot, Dragos Paslaru…. Ce famiglie frumoasa !

 5. O fmilie de interlopi. Si nu patesc nimic pt c dna-ul e cu ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus