Mircea Ghilean și Ovidiu Furdui, primarii localităților Bucuresci și Crișcior, aleși din partea PNL, au anunțat astăzi că susțin ALDE.

 

Mircea Ghilean și Ovidiu Furdui, primarii localităților Bucuresci și Crișcior, aleși din partea PNL, au anunțat astăzi că susțin ALDE.

Președintele PNL Hunedoara, Lucian Heiuș, declară că va convoca săptămâna viitoare Biroul Politic Județean al partidului, iar acest for va lua o decizie în ceea ce îi privește pe cei doi primari dezertori:

„Din punctul meu de vedere, cei doi nu mai fac parte din PNL și au dovedit că interesul lor personal este desupra intereselor locuitorilor comunelor pe care le conduc. Voi convoca săptămâna viitoare Biroul Politic Județean al partidului, iar acest for va lua o decizie în ceea ce îi privește pe cei doi primari. De asemenea, sâmbătă mă voi întâlni cu viceprimarii și consilierii locali ai PNL din cele două comune, ca să aflu ce decizii vor lua. Dacă se alătură primarilor, atunci ei își pierd mandatele”.

Potrivit Statutului Aleșilor Locali, primarii care părăsesc partidul pe listele căruia au fost aleși sau se înscriu în altă formațiune politică își pierd mandatele. Dacă formațiunea politică îi exclude sau le retrage sprijinul politic, ei rămân în continuare în funcție. În schimb, viceprimarii și consilierii locali care părăsesc formațiunea pe listele căreia au fost aleși, sunt dați afară, li se retrage sprijinul politic sau se înscriu în alt partid își pierd mandatele.

Mircea Ghilean și Ovidiu Furdui, primarii localităților Bucuresci și Crișcior, au anunțat astăzi că susțin ALDE.

6 răspunsuri

  1. Problema este a celor ce reprezinta partidul . Ar trebui sa-si puna intrebari ! 🙂 🙁

  2. Ca au plecat cei doi, nu-i nicio pierdere, era previzibil. Problema PNL este ca promoveaza aceleasi personaje toxice care nu au legatura cu doctrina PNL si nu reprezinta electoratul de dreapta. Cu Falca, Blaga, Busoi, etc., nu vor reusi niciodata sa obtina voturile romanilor care s-au saturat sa fie guvernati de bande de hoti organizati in partide politice.
    Si oricum se stie ca PNL nu a facut niciodata o opozitie reala, constructiva, impotriva PSD, au facut blat, chiar au fost aliati, Si la furat, bineinteles….!

  3. Molot un mare hot sprijinit de finul lui, fostul milițian torționar Goga dan Iosif. Jos cu ALDE. NU votați hoți și milițieni..

  4. Pentru ca tot ne pregatim de europarlamentare, sa ne spuna si noua, electoratului, dl Heius, ce afaceri au derulat si deruleaza in judet, domnii Falca si Blaga prin firmele apropiatilor lor, cati bani au incasat din contractele cu institutiile publice, cate persoane au obtinut functii de conducere si posturi bine platite in institutii publice din judet, ca sa gireze aceste afaceri. E valabil si pentru PSD ca si ei au aprobat si girat….!

  5. Problema este la PNL. Nu sunt opoziție. Sunt o gașca aservită care prăbușește partidul în sondaje. Heius și Harau sunt groparii pnl

  6. Alde e psd -ul ,,liberal” o gasca de oportunisti care sunt atrasi de ciolan cu malai.Daca dispare moliceanu o sa-i vezi pe toti spalati la plm adica pnl.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus