Raul (21 de ani) a murit la câteva ore după ziua de naștere a iubitei sale.

„Fie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita zi din viata ta! Si fie ca ziua de maine sa fie si mai fericita decat cea de azi! La multi ani!”, acesta este mesajul postat de Raul în urmă cu mai puțin de 24 de ore, adresat iubitei sale care pe 19 aprilie și-a sărbătorit ziua de naștere.

accident 2

Din nefericire, a doua zi de după petrecere s-a transformat într-un coșmar: la ora 5, mașina condusă de tânărul de 21 de ani s-a izbit violent de un stâlp de pe marginea DJ 687 Deva – Hunedoara. Raul a murit pe loc. În accident a fost rănit un alt tânăr, de 26 de ani.

raul bera accident macon

accident macon (2)

Foto: Tractari Hunedoara Dacian Butas – Facebook

„În data de 20.04.2017,  în jurul orei 05:05, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Peștișul Mic, care conducea un autoturism pe DJ 687, pe sensul de mers Deva – Hunedoara, în afara localității Sântuhalm, a pierdut controlul direcției de mers, a ieşit în afara părții carosabile şi a lovit un stâlp de iluminat public.  

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea unui pasager în vârstă de 26 ani, din Peștișul Mic”, spun reprezentanții IPJ Hunedoara.

IMAGINI TERIBILE de la accidentul dintre Deva și Hunedoara

Acum, pe pagina de Facebook a tânărului care era începător, curg mesajele de condoleanțe.

 

5 răspunsuri

 1. Pingback: BREAKING NEWS: Accident MORTAL între Deva și Hunedoara - Hunedoara Libera

 2. Pingback: IMAGINI TERIBILE de la accidentul dintre Deva și Hunedoara - Hunedoara Libera

 3. Mircea_gateway@yahoo.com' Romania noastra spune:

  Sa puna primaria stalpi de aluminium pt 1 bec si niste fire, nu stalpi de beton de 1 tona. Vai si amar de Romania noastra !!!

  • Alex_comisaru2007@yahoo.com' Alexandru spune:

   Stâlpul era de vina,nu? Dumnezeu să-l ierte dar prea zmei sunt pe șosele categoria asta de vârsta

  • Sper cā nu sau crezut experti la volan si nu au condus ca si cānd ar fi fost la raliu! Nu cunosc circumstantele in care a avut loc acidentul, condoleante familiei! Un singur lucru stiu; dacā conduci cu 100 km/h masina încā mai merge110 metri pānā ca si frānele sā înceapā sā actioneze! It is just simple math!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus