„Neghina s-a despărțit de grâu și regret din suflet că i-am acordat atâta atenție acestui om, atenție pe care nu o merita.”

 

„În momentul în care vrei să faci o pâine bună, desparți neghina de grâu. Neghina s-a despărțit de grâu și regret din suflet că i-am acordat atâta atenție acestui om, atenție pe care nu o merita.

Îmi amintesc că, în 2010, atunci când am câștigat detașat, din primul tur, alegerile pentru președinția Organizației Județene a PSD, în fața lui Florin Cazacu și Cosmin Nicula, Sorin Marica nu m-a susținut și mă vorbea urât. Totuși, după ce am câștigat, i-am acordat încredere maximă, neținând cont de felul în care s-a purtat. Mai mult, l-am invitat în echipa mea, atât pe el, cât și pe alții de teapa lui.

Pentru el și pentru aliații lui din județ, nimic nu este mai presus decât interesul personal. Cred că dacă îl interesa partidul care l-a promovat, nu făcea acest gest. Probabil că alte lucruri necurate l-au determinat să facă gestul respectiv, fiindcă în ultima discuție de aseară, de la ora 19, când i-am reamintit faptul că face parte din cel mai important partid din România, m-a lăsat să înțeleg că noaptea e un sfetnic bun și își va reveni. Cred că nu s-a gândit nici măcar la familia lui când a făcut acest gest și îl pot asemăna cu aceia care dau o pasăre din mână pentru una de pe gard.

Toți colegii din zona Hațegului sunt siderați de ceea ce a făcut Sorin Marica. Toți spun că i-au acordat mai multă încredere decât merita și că vor lupta împotriva lui.

Îi doresc să aibă aceeași soartă politică precum partidul din care a provenit – ApR”, a declarat președintele Organizației Județene PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor.

CITEȘTE ȘI:

Deputatul PSD Sorin Marica s-a înscris în PRO România!

4 răspunsuri

  1. Pingback: Deputatul PSD Sorin Marica s-a înscris în PRO România! - Hunedoara Libera

  2. orasanhategan@yahoo.com' orasanhategan spune:

    Frumos spus d le Nistor, cine sunt persoanele din PSD siderate, nulitatile, care au fost susținute de,, neghina””? visati frumos, PSD Tara Hațegului și mai ales orașul, este în cădere libera..!!!

  3. Mare rusine pentru Sorin Marica , pana acum vorbeai cu mamaliga-n gura, ai urmarit numai interesele personale , nu ale oamenilor , mai degraba te regasesti alaturi de USR, dar cred ca esti un vagon care ramane in urma locomotivei Pro Romania si atunci ce faci , spui ca un vagon a deraiat fara ca sa poata fi recuperat.

    • coco@jumbo.ro' Coco Jumbo spune:

      Nu are ce să caute acest individ la USR după ce a votat în interesul infractorilor. ProRomânia și ALDE sunt pubelele perfecte pentru rebuturile PSD-PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus