Băiețelul de numai 6 ani se află în comă de gradul 4.

Iulian Velea, medic în cadrul Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean Timişoara, a declarat, joi seara, corespondentului MEDIAFAX, că băieţelul de şase ani care s-a înecat la Aqualand Deva se află în comă de gradul patru, fiind în stare foarte gravă.

Pe parcursul zilei de joi, copilul a fost transferat cu elicopterul SMURD de la spitalul din Deva la Spitalul Judeţean Timişoara.

“Copilul se află în comă profundă, de gradul patru. Nu putem să precizăm cum va evolua starea lui de sănătate. Imediat ce a ajuns la Timişoara, a fost supus mai multor investigații medicale, are şi o pneumonie”, a precizat medicul Iulian Velea.

La rândul său, primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a declarat că a ținut legătura cu medicii de la momentul incidentului.

„Un mare necaz. Este regretabil ce s-a întâmplat. Am ținut legătura cu cei de la Spitalul Județean, am fost permanent informat cu privire la starea de sănătate a copilului. Am făcut o operativă cu cei de la Aqualand, m-am interesat dacă și-au făcut datoria. S-a acordat intervenția de prim-ajutor, când a plecat copilul spre spital avea puls”, a declarat joi Florin Oancea.

Vă reamintim că un copil în vârstă de 6 ani din județul Alba s-a înecat, miercuri, într-o piscină de la complexul acvatic din Deva. Copilul a fost resuscitat de angajaţii Aqualand şi dus la spital, unde a fost internat la Terapie Intensivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus