Atenție! Acest material conține imagini care vă pot afecta emoțional. Nerecomandat minorilor.

Accidentul s-a produs la km 355 al Autostrăzii A1 Deva-Sibiu, în zona localității Simeria.

Potrivit poliţiştilor, vinovat de producerea accidentului este un bărbat de 70 de ani, din Petroşani, care a circulat cu autoturismul pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism înmatriculat în judeţul Timiş şi cu o autoutilitară înmatriculată în Bucureşti.

Impactul a fost surprins de camera video a unui autovehicul care se afla în trafic. Sursa video: observatorulnational.ro

În urma impactului, patru bărbaţi care se aflau în autoturismul din Petroşani, au decedat (70, 31,49 și 17 ani). Alţi doi bărbaţi din autoturismul înmatriculat în Timiş şi un al treilea, aflat în autoutilitară, au fost răniţi şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Deva, informează Agerpres.

Cei trei răniţi au vârstele de 26, 38 şi 52 de ani şi au suferit, conform primelor evaluări ale medicilor, traumatisme craniene, toracice, la mâini şi la picioare, a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Un răspuns

  1. Din nou cretini pe strada,tirul,dubita si autoturismul circulau fara distanta regulamentara intre ei,tirul evita spre dreapta si lasa fara timp de reactie dubita si autoturismul,astia trei dobitoci nici macar nu au pus piciorul pe frana….sunt la fel de vinovati ca si soferul mort…pacat,astoa sunt oamenii cu care imparti drumurile.
    Sunt sigu ca nici mortul nu a pus frana,toti considerau ca e dreptul lor sa circule pe acolo,unul din necunoastere ceilalti din prostie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus