Candidații pentru desemnarea celui care va intra în cursa electorală pentru președinția Consiliului Județean Hunedoara sunt în precampanie în rândul primarilor PNL.

Aceasta se va finaliza în jurul datei de 9 ianuarie 2020. Apoi, în 14 – 15 ianuarie 2020, va fi desemnat dintre cei patru candidatul primarilor. Propunerea va fi prezentată Biroului Politic Județean al PNL.

Cel desemnat va prezenta programul, iar decizia finală va aparține Colegiului Director al PNL.

Președintele Organizației Județene a PNL Hunedoara, Lucian Ovidiu Heiuș, a declarat că la sfârșitul lunii ianuarie 2020 liberalii hunedoreni vor avea desemnat candidatul pentru președinția Consiliului Județean, dar și pe cei 69 de candidați pentru primăriile din județ.

Cei patru candidați sunt:

  1. Adrian Nicolae David (administrator public al municipiului Deva)
  2. Daniel Răducanu (primarul comunei Baru)
  3. Mircea Ion Rovinar (primarul comunei Vălișoara)
  4. Vasile Iorgovan Velichi (fost director al AJOFM Hunedoara)

 

4 răspunsuri

  1. Iar se baga nemernicul de Raducanu doar a vazut odata cat il iubesc hunedorenii !!

  2. Iatг cum toatг populaюia югrii poate sг aibг certitudinea cг a ales оn urmг cu aproape patru ani de zile un partid єi persoane care au realizat ceea ce propuneau ca єi obiective strategice la nivel naюional єi local. Iatг cг nimeni nu mai poate susюine afirmaюii care bгlгcesc imaginea Partidului Social-Democrat. De ce? Pentru cг se vede clar cг liderii Partidului Social Democrat, conducerea executivг a югrii nu au pregetat nici un moment оn a face tot posibilul pentru a realiza ce a promis.

  3. domnul David , da , in rest… criza mare , ce cauta ceilalti trei ?

  4. @iulian esti chiar paralel !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus