Calitățile cu care compania se laudă sunt susținute de informații care au scăpat din interior și care dezvăluie o schimbare subtilă a formei, camera triplă în spate, cititor "ultrasonic" în afișare, actualizări rapide ale software-ului, suport pentru 5G și un rival adecvat pentru face ID (recunoașterea facială).

Criticii susțin că Samsung va lansa modelul de 5,8 inch în două variante de ecra, plat și edge, dar numai SM-G970 va fi dotat cu cel din urmă. Noul model de bază al telefonului va fi dotat cu un cititor de amprente de o calitate mai slabă și nu va fi dotat cu cele 3 camere.

Pe de altă parte, modelele 5.8-inch SM-G973 și masivul 6.44-inch SM-G975 amândouă vor fi dotate cu ecrane edge și dotări de cea mai bună calitate, cel din urmă va fi dotat cu cea mai scumpă variantă de 5G.

Ecranele edge au fost adesea criticate în pofida aspectului deosebit de fumos. Acest fel de ecran s-a dovedit a fi destul de nepractic, de pildă, nu de puține ori telefoanele s-au activat din cauza atingerilor accidentale însă cel mai notabil inconvenient fiind că se diminueaza durablitatea, scrie Cnet.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus