Informația a fost confirmată de către șeful ISU pentru Hunedoara Liberă

Șeful ISU Hunedoara, col. Viorel Demean, depistat pozitiv cu virusul Covid-19. El a confirmat pentru Hunedoara Liberă că testul său este pozitiv:

„Aseară a venit rezultatul și este pozitiv. Sunt asimptomatic. Imediat voi merge la Timișoara, unde voi fi internat la Spitalul de boli infecțioase. Eu eram în izolare încă de sâmbăta trecută, de când au fost confirmați pozitiv Adrian David, Florin Oancea și Lucian Heiuș”.

Demean a fost la o ședință la care a participat și administratorul public al Devei, Adrian David, însă șeful ISU Hunedoara spune că s-a aflat la distanță de acesta.

Acum, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara se va face o anchetă epidemiologică, stabilindu-se care au fost persoanele cu care acesta a intrat în contact. De altfel, Demean a declarat pentru Hunedoara Liberă că atunci când l-am sunat scria lista cu numele persoanelor cu care a intrat în contact.

Un răspuns

  1. Pingback: Salvatori infectati cu Covid-19! Seful ISU Hunedoara si 11 medici din Suceava, depistati pozitiv cu coronavirus | IMPACTPRESS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus