Prim-ministrul va vizita Hunedoara, Brad și Valea Jiului

Viorica Dăncilă se va afla în județul Hunedoara sâmbătă și duminică și va vizita Hunedoara, Brad și Valea Jiului. Informația a fost confirmată de surse din PSD.

Potrivit primarului Hunedoarei, Dan Bobouțanu, premierul se va afla în municipiul Hunedoara sâmbătă dimineață și va merge la Spitalul municipal „dr. Alexandru Simionescu”, la Castelul Corvinilor și va vizita și pietonala. „În cele trei locuri avem investiții cu fonduri guvernamentale și europene și este normal ca premierul României să se informeze la fața locului asupra stadiului lucrărilor”.

7 răspunsuri

 1. ciprian54@yaho.com' Valea Jiului spune:

  Sa vina in Valea Jiului sa vada cum isi rup masinile cetatenii Vaii Jiului pe DN 7A (Cheile Jietului) spre Voineasa sau spre Transalpina ori sarbatoarea la Manastirea de la Groapa Seaca desi Valea Jiului a votat tot timpul 28 ani cu PSD la presedentiale , europarlamentare , parlamentare , locale , …

  • Pai votati-i in continuare, uite ce bine si ce sistematic distrug tara asta…

   28 ani de spalare pe creier
   28 ani de stagnare economica
   28 ani de promisiuni desarte

   Asta votati, asta aveti..

 2. niculitageo@hotmail.com' Nicolae spune:

  Valea Jiului se va dezvolta doar cand drumul de la Petrosani la Obarsia Lotrului va fi reabilitat , iar cei 18 km spre Herculne (20 sunt executati ) vor fi finalizati . Cand vrei sa dezvolti o regiune constuiesti drumuri , si asta s-a enuntat de pe vremea romanilor . Oare nici pana acum nu s-a inteles? 🙁 🙁

 3. antonraz@yahoo.com' Giurgiu Razvan spune:

  As dori si ora cu aproximație de sosire a premierului.
  Va multumesc.

 4. elenacristianaghitescucata@g.mail.com' Elena Cristiana Ghitescu Cata spune:

  Fffff bună ideea de a veni printre oameni!As dori din suflet sa pot discuta preț de câteva minute cu d.na Prim Ministru Viorica Dancila!

 5. darius.pavel@cumpovestim.eu' Darius Pavel spune:

  D-na Dancila cea mai docila!!!!

 6. Curaj@Sorina.ro' Optimistul pesimist spune:

  Poate fiindca sunt mai departe de “Centru” spitalele din judetul Hunedoara sunt intr-o situatie nesperat de buna…. Totusi n-ar strica sa reluati si articolele din presa centrala pe marginea “inciziilor” inopinate facute de Ministrul Sorina Pintea in diverse unitati din subordine. Practic, prin ce face acum, Doamna Pintea pune oglinda in fata establishmentului politic asa incat, daca persista, zilele ei ca ministru sunt numarate asa incat cred ca ar trebui sustinuta de toti oamenii de buna credinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus