Nici ceilalți patru lucrători depistați pe șantier nu aveau contracte de muncă

 ITM Hunedoara a verificat documentele firmei care colabora cu Electroprecizia Săcele pentru lucrarea de la Primăria municipiului Hunedoara. Niciunul dintre muncitorii găsiți pe șantier după accident nu lucra cu forme legale.

„Au fost depistate patru persoane pe șantier. Nici cel care s-a accidentat, nici celelalte patru persoane nu aveau acte de angajare. Au declarat că urmau să fie angajați”, a declarat Adrian Bozdog, inspectorul șef al ITM Hunedoara.

Bărbatul accidentat și doi dintre muncitorii depistați pe șantier sunt frați.

ITM Hunedoara continuă verificările în acest caz, iar luni reprezentanții societății sunt așteptați cu actele la sediul ITM.

Bărbatul care a căzut de pe acoperișul Primăriei Hunedoara, de la circa 8 m, este în stare gravă, la Timișoara. El a fost operat, i s-a scos splina și este internat la terapie intensivă.

8 răspunsuri

 1. ITM, nu își face datoria, eu cunosc angajat sau poate angajați, care ITM, acoperă firma și nu le face nimeni nimic, ei sunt pe o mana cu angajatorii și uite asa se acoperă unul pe altul, dar poate nu va interesează, sau poate, da, însă sunt f curios sa vad ce se poate face pt asta?

 2. Ce itm??? Sotul meu a lucrat la o firma si ia promis ca i face contract si nimic si cand a facut sesizare la ITM au spus ca i-au masuri si dupa o luna ia venit răspuns ca nu are dovezi ca a lucrat acolo, asa numitul patron a zis ca nu a lucrat la el si nu si-a vazut sotul nici în zi de azi bani de la acel nesimtit, la noi legile sunt la pamant.

 3. vali_elisa47@yahoo.com' Heres Valeria spune:

  ITM Hunedoara Să verifice și la Castel unde se lucrează la negru pana la epuizarea bieților muncitori.

 4. Nu Trebuie verificată firma Trebuie verificată primăria care a autorizat aceste lucrări

 5. laurentiunistor@cdep.ro' Bozdog - ITM HUNEDOARA spune:

  Domnul Nistor, aveți contracte de munca la ApaPROD,de tipul -telemunca- pentru angajații care lucrează pe ture?!?!

 6. mateidelianikolaspatrik@gmail.com' Ana Maria spune:

  Așa sunt firmele la noi și unchiul meu a lucrat la o firma din Deva ce avea lucrări Orăștie și din păcate a cazut de pe schela și a decedat acum 4 ani om la 40 de ani și-a pierdut viața și iau rămas 2 copii minori și o soție și o mama bolnava și o întreagă familie distrusă,și nici acum după aproape 4 ani nimeni nu a făcut nimic așa îsi pierd oameni viața pentru o bucată de pâine că așa sunt firmele și patroni doar pt ie nu se gândesc la amărâți oameni

 7. pumaess@yahoo.com' Cristian spune:

  Cu ce al încălzea contractul de munca sa nu se accidenteze..?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus