Administratorul public al Consiliului Județean Hunedoara, Costel Avram, este indignat de faptul că sute de locuitori ai unor blocuri din Aninoasa, care au fost afectate în urma cutremurelor din acest an, sunt mutați acum în containere ce au fost utilizate la spitale, în timpul pandemiei.

Avram spune că este inadmisibil ca cetățenii români să fie tratați în acest mod, în condițiile în care refugiaților ucraineni le sunt puse la dispoziție hoteluri de 4 stele:

„Este inadmisibil, dar inadmisibil, ca cetățeanul, românul meu din Valea Jiului, din Aninoasa – din cauza faptului că acel cutremur a făcut ca blocurile să nu mai fie sigure – să fie mutați în niște containere și eu, român, să nu pot să îl ajut să îi închiriez o vilă… cum statul român dă bani la ucraineni. Ucrainenii pot fi duși la hotel de 4 stele, de 3 stele, dă-i mâncare, cazează-i, iar românul meu de la Aninoasa să fie cazat într-o cușcă. Nu e corect! (…)

Va veni vara, cum poți să stai în containere?… Pe românul tău îl ții într-un container, iar pe ucraineni în hoteluri de 4 stele” – a declarat Costel Avram în cadrul emisiunii HUNEDOARA ÎN DIRECT, la postul de televiziune HUNEDOARA 1.

VEZI VIDEO:costel

Un răspuns

  1. Dar este admisibil ca un îngrijitor de la CJ Hunedoara sa câștige mai mult ca un inginer la APAPROD?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus